ISPARTA / GÖNEN - Gönen Fen Lisesi

Şbt

Okulumuzda sivil savunma günü ve deprem haftası dolayısıyla deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Tatbikat öncesi okulumuz öğrencilerine Afete Hazırlık Kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından eğitim seminerleri verildi. Ayrıca sivil savunmanın önemi, yangın ve deprem gibi olağan durumlarda  neler yapmamız gerektiği hakkında da öğrenciler bilgilendirildi.

Sivil savunma eğitiminin ardından öğrenciler derste iken tatbikat başlatıldı. Öğrenciler acil durumlarda yapılması gerekenleri uygulayarak acil çıkış için harekete geçerek okul bahçesinde bulunan Acil Toplanma Bölgesinde toplandı. Okul bahçesine toplanan öğrencilere tatbikat hakkında bilgiler verildi ve önemi anlatıldı. Her sene yapılan sivil savunma tatbikatı gibi bu seneki  tatbikatımızda başarılı geçerek öğrencilerimiz bilgi sahibi oldu.

Şbt

izik öğretmenimiz Gökhan ERGON , öğrencilerimiz Ekin ÖZKAN , Azmi Samet DEMİRBAŞ ve Elif DEVECİOĞLU'nu

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında İtalya'nın Vasto Şehrine uğurladık.

Ara

Eğitimin Niteliğini Geliştirme Projesi (ENGEP) kapsamında sosyal, sportif, sanatsal, kültürel ve akademik alanlarda yapılacak çalışmalarda faydalanmak üzere dijital platformlar belirlenmiş olup okulumuzda tanıtımı öğretmen ve öğrencilere yapılmıştır. Okul web sitemizdede tüm platformların linki eklenmiştir.