Dilimizin Zenginlikleri Projesi Isparta 1.siyiz

Dilimizin Zenginlikleri Projesi”  kapsamında Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğünce ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen Dîvânu Lugâti't-Türk Okumaları Deneme Yazma Yarışmasında, Danışman Öğretmenliğini Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Şerife YALVAÇ’ın yaptığı 9.sınıf öğrencimiz Bilge AKYÜZ birinci olmuştur. Öğrencimize ödülü Isparta İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan BAYDUR tarafından verilmiştir.

Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzce dünyanın en eski ve zengin dillerinden biri olup içerdiği kültürel,edebî ve tarihî unsurlarla  millî kimliğimizin yegane temeli  olarak varlığını sürdüren Türkçemizin geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz arasında doğru, anlaşılır ve etkili şekilde kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında düzenlenen deneme yazma yarışmasında  öğrencimizin Isparta Birinciliği Gönen Fen Lisesi Ailesini gururlandırmıştır. İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan BAYDUR’a , projede emeği geçenlere ve dereceye giren öğrencimize teşekkürlerimizi sunarız.

04-03-2024

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 16:45 - Görüntülenme: 216