TeenWELL eTwinning projesi Şubat Ayı Etkinlikleri

Uluslararası bir etwinning projesi olan TeenWELL, öğrencilerin iyilik hali konusunu incelemek için yenilikçi yaklaşımlar benimsiyor. Proje kapsamında, öğrenciler öncelikle ön test sorularını yanıtladılar, ardından yapay zeka araçlarını kullanarak kişisel tanıtımlarını gerçekleştirdiler.

Öğrenciler, Canva platformunu kullanarak iyilik hali ile ilgili ana maddeleri içeren görseller oluşturarak konuyu somutlaştırdılar. Kendilerini ifade etme ve düşüncelerini organize etme fırsatı bulan öğrenciler, kendi iyilik hallerini yansıtan görsellerle dikkat çekti.

Ayrıca, öğrenciler proje için özgün bir logo tasarladılar. Logoları, proje çalışmalarını temsil eden ve projenin kimliğini yansıtan bir simge olarak kullanıldı.

Son aşamada ise, öğrenciler Gamma yapay zeka aracını kullanarak takım halinde bir sunum hazırladılar. İyilik hali konusunu derinlemesine ele alan sunumlarıyla, öğrenciler hem bilgi düzeylerini artırdılar hem de takım çalışması becerilerini geliştirdiler.

TeenWELL Projesi, öğrencilere modern teknolojinin ve yapay zeka araçlarının eğitimde nasıl kullanılabileceğini göstererek, onları geleceğin becerileriyle donatmayı hedefliyor. Proje, öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunurken aynı zamanda uluslararası işbirliği ve kültürel değişim fırsatları da sunuyor.

01-03-202401-03-202401-03-202401-03-202401-03-202401-03-2024

Yayın: 01.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 10:05 - Görüntülenme: 86