Gönen Fen Lisesi Öğrencileri, eTwinning Water Detectives Projesi Kapsamında düzenlenen eSafety Webinarına katıldı.

Gönen Fen Lisesi öğrencileri, uluslararası eTwinning projesi kapsamında önemli bir etkinlik olan "Water Detectives" adlı proje çerçevesinde düzenlenen eSafety webinarına 13 Şubat 2024 tarihinde katıldı. Webinarda dijital güvenlik ve çevrimiçi güvenliğe odaklanılarak katılımcılara önemli bilgiler verildi. Öğrencilerin dijital güvenlik konusunda farkındalığını artırmak ve çevrimiçi ortamda güvenli davranma becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenenen Webinarda Gönen Fen Lisesi öğrencileri, eSafety konusunda uzman konuşmacılar eşliğinde çevrimiçi ortamda interaktif bir şekilde bilgi paylaşımında bulundular.Ayrıca öğrenciler çevrimiçi platformlarda karşılaşılabilecek tehlikeleri tanıma ve bu tehlikelerle başa çıkma yollarını öğrenme fırsatı buldular.

14-02-2024

Yayın: 14.02.2024 - Güncelleme: 14.02.2024 14:28 - Görüntülenme: 45